Sunday Brunch

Finally!

After weeks and weeks of convincing I finally talked Le Boyfriend into taking me for brunch. I don’t really know why I’m so obsessed with it, I hate breakfast, and any other day I try to avoid eating as soon as I wake up, but every weekend I have a crave for brunch, going out, and have some serious food. I became a fanatic and I’ve been asking him for too long.

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He finally gave in and this Sunday we went to L’Assiette, located in the Britomart Area. I’ve been wanting to try this place for a long time, it is on every guide I’ve read ad on every “Must see” food places, including several Metro’s 50s Best Cafes in Auckland Awards. L’Assiette is a small french bistro that focuses on giving a French twist to kiwi classic meals, from Sweet patisserie to savory Galetes.

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Black and white photograph cover a light blue wall on one side, while an open kitchen (crepe station) fills the other side, completes with some gorgeous macarons on display. A mixture of modern industrial furnishing with classic decor.

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By the time we got there it was closer to lunch that brunch, so we sat down inside and order some French cider and home-made sangria. As for the food, I ordered a spinach, mushroom and blue cheese omelet with a side salad and Le boyfriend had the Galette of the day: Chicken, Bacon and cheese. After lunch we took some coffee to go and some colorful macarons, walked around the britomart pavillions and went back home.

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I imagine that if you have to choose, you probably would pay more attention to one of Metro’s critics, but trust me, if you are ever on the neighborhood, for whatever meal (or to pick up some bread), the food is truly great and the place looks lovely…. I’m thinking first dates…

I give it 4 kiwis….and 1 baguette
Until next time. Jules.-

For mote info: http://www.lassiette.co.nz/

[Spanish Version]

¡Al fin!
Después de semanas y semanas de intentar finalmente convencí a Le novio a tener un brunch. Realmente no sé por qué estoy tan obsesionada con eso, odio desayunar, y cualquier otro día trataría de evitar comer ni bien me despierto, pero cada fin de semana me despierto con un gran antojo de un brunch, no se si es porque es la mezcla perfecta del desayuno y el almuerzo o simplemente me gusta salir. Me convertí en una fanática.

Finalmente se rindió y este domingo nos fuimos a L’ Assiette, ubicado en el área de Britomart. Hace tiempo que tengo ganas de probar ese lugar, esta en todas las guías que leí y tiene varios premios, incluyendo “ Los 50s Mejores Cafés en Auckland de Metro” L’Assiette es un pequeño bistró francés que se centra en dar un “toque francés ” a clásicos Kiwis, con una gran pastelería, una panadería propia y una estación para hacer “Galetes” salados (crepes)

Hay fotografías en blanco y negro sobre una pared celeste en un lado de el local, mientras que del otro lado hay una cocina abierta, completa con unos macarons increíbles y pequeños pasteles en exhibición. Una mezcla de arquitectura industrial moderna, con decoración clásica .

En el momento en que llegamos estábamos más cerca del horario del almuerzo que de brunch, así que nos sentamos y pedimos un poco de sidra francesa y sangría casera. En cuanto a la comida, yo me pedí un omelet de espinaca, champiñones y queso azul con una ensalada y Le novio la Galette del día: pollo, panceta y queso. Después del almuerzo nos pedimos un café para llevar y algunos macarons de colores, dimos una vuelta por el Britomart y volvimos a casa.

Me imagino que si tienen que elegir, probablemente presten más atención a uno de los críticos profesionales de Metro, pero confíen en mí, si alguna vez se encuentran por el barrio, la comida es verdaderamente riquísima y el lugar se ve increíble, un gran lugar para primeras citas.

Le doy 4 kiwis …. y 1 baguette.
Hasta la próxima. Jules . –

Para mas información: http://www.lassiette.co.nz/

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